Cabinet Stomatologic Timisoara - Despre noi

Cabinet stomatologic timisoara

Activitatea cabinetului de medicina dentara cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, chirurgie oro-dentara, estetica dentara, protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara, asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.

Echipa noastra este formata din medici stomatologi cu o inalta pregatire si competente excelente atat in protetica fixa cat si cea mobila, avand cel mai bun raport calitate-pret, deoarece dispunem de propriul laborator dentar si folosim materiale de cea mai buna calitate iar doctorul Liviu Pestritu care are o experienta de peste 10 ani si in tehnica dentara se va ocupa personal de fiecare lucrare dentara cu pasiune si mult suflet pentru ca rezultatul final al lucrarii sa fie unul perfect!

Obiectivul nostru principal este asigurarea unui status dentar perfect, acest lucru realizandu-se prin abordarea celor mai moderne tehnici de diagnostic si tratament stomatologic.

Stomatologia din ziua de astazi poate garanta tratamentul fara durere, iar cabinetul nostru dispune de materialele si aparatura adecvata si nu in ultimul rand, de timpul si rabdarea necesara. Stim sa comunicam cu dumneavoastra, sa va expunem situatia clinica reala si un plan de tratament adecvat. Pacientul are putere de decizie asupra variantei de tratament, in cunostinta de cauza.